Over ons

Liefde voor voeding

Twee zielen, één passie.

We Prep is ontstaan vanuit een behoefte van de leden bij PT Arnhem. PT Arnhem is een sportschool gericht op persoonlijke sportbegeleiding. Een belangrijk onderdeel is de voeding en daar worstelde veel van onze leden mee. “Wat ga ik eten vanavond? Wat is nou lekker en gezond. Ik heb geen tijd en inspiratie”, riepen de leden dagelijks.

Burak nam altijd de maaltijden van huis mee naar de gym en de leden zagen dat. Al snel was er vraag van buitenaf en voor wij het wisten was We Prep het leven in geblazen. 

We Prep

TEAM

Jess kessler

Voedingscoach en kokkin
Wat doe je bij We Prep: 
Ik help een handje bij het bereiden van de maaltijden. Ook ben ik samen met Burak bezig met het vormgeven van een 3 maanden traject. Een traject waar je persoonlijke ondersteuning krijgt tijdens jouw afvalproces. 

Wat vind je leuk aan het werk?
Het geeft mij energie om mijn kennis te delen. Als ik vervolgens merk dat mensen er echt iets aan hebben maakt mij dat gelukkig! Zelf eet ik al jaren geen vlees en vis meer. Behalve dat ik het zielig vind voor de dieren heeft het ook veel gezondheidsvoordelen. Echter is het wel belangrijk als vegetariër om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen. Het is dan mijn taak om uit te zoeken wat een goed alternatief is voor bijvoorbeeld eiwitten. Met alle trends, invloeden van sociale media, voedselvoorkeuren, verschillende diëten en theorieën die daarbij horen is er oneindig veel te leren over gezondheid. Daarom vind ik het zo leuk, interessant en houdt het mij dagelijks bezig! 

Wat doe je nog meer in het dagelijks leven/hobby's?
Ik ben afgestudeerd als voedingscoach en sport veel. Ik ben het liefst bezig met creatieve dingen, ik illustreer en teken graag. Ook heb de dansopleiding afgerond. Dat zie je ook terug in de keuken, ik sta nooit stil. Sinds kort zit ik bij een hiphopkoor.  

Wat is jouw kooktip?
Kook zoveel mogelijk vers. Als je bijvoorbeeld een pasta maakt, kies dan niet voor een kant en klare pot saus. Maar maak je tomatensaus met verse tomaten. Het internet staat vol met leuke recepten! Hoe vaker je het doet, hoe meer je verse recepten gaat waarderen. 

Mijn verleiding:
Chocola en wijn! (cliché maar waar) 

Mijn leefstijl in 3 woorden:
Vegetarisch - Sport - Genieten

Lynn Ozyurek - Kessler

mede-Oprichter - kokkin
Wat doe je bij PT & We Prep: 
De maaltijden bedenken, macro’s berekenen, koken en natuurlijk proeven!

Wat vind je leuk aan het werk?
Koken en bakken is altijd al mijn hobby geweest en om hier nu mijn werk van te maken is natuurlijk het allerleukst! Verder vind ik het geweldig om samen te werken met mijn man en zus. Samen zorgen we ervoor dat mensen met hulp van ons een gezonde levensstijl creëren en hun doelen behalen. 

Wat doe je nog meer in het dagelijks leven/hobby's?
Naast het ondernemen ben ik moeder van drie jongens en ik moet zeggen, daar heb ik mijn handen vol aan. Door te sporten leeg ik even mijn hoofd. Ook in mijn vrije tijd sta ik graag te hobbyen in de keuken of bezoek ik familie en vrienden.

Wat is jouw kooktip?
Probeer eens wat anders. Ik blader wel eens met mijn ogen dicht door een kookboek en waar ik stop, dat ga ik maken. Gebruik geen kant en klare pakjes of zakjes, hier zit ontiegelijk veel zout in.
Probeer verschillende soorten groenten uit en neem de tijd. Hoe meer tijd en liefde er in je maaltijd zit, hoe lekkerder het is!

Mijn verleiding:
Chocola met koffie. Geen koffie zonder een stukje chocola! 

Mijn leefstijl in 3 woorden:
Gezellig - Zorgzaam - Ondernemend

Burak Ozyurek

Oprichter - proefkonijn
Wat doe je bij PT & We Prep: 
Bij PT Arnhem zorg ik dat jij je persoonlijke sport doelen behaald. Daar maak ik niet altijd vrienden mee, want ik neem geen genoegen met smoesjes. Of dat nou gaat om de zwangerschapskilo's of spieropbouw. Verder werk ik samen met Lynn en Jess aan de groei van We Prep.

Wat vind je leuk aan het werk?
Mijn werk is super gevarieerd en mijn passie voor sport en gezondheid deel ik graag met iedereen. Het allerleukste vind ik de community van mijn leden. Er wordt keihard getraind en tegelijk bouw ik echt een band op met iedereen.

Wat doe je nog meer in het dagelijks leven/hobby's?
Muziek is al sinds mijn jeugd een andere passie in mijn leven. Als ik niet aan het werk ben of tijd doorbreng met mijn gezin kan je mijn vinden in mijn eigen studio. Daar wordt ik helemaal gelukkig van!

Wat is jouw kooktip?
Laat dat aan een ander over! Haha, grapje.. Variatie is de key en probeer slechte gewoontes te vervangen met gezonde alternatieven. Verse ingrediënten is de key.

Mijn verleiding:
Alles wat op dat moment in de keukenkast te vinden is! Zolang het er niet is wil ik het ook niet.

Mijn leefstijl in 3 woorden:
Actief, sociaal en ondernemend.

Dit vertellen onze eters

John W.

"Lekker, gezond, voedzaam en makkelijk. That's We Prep!"

Ivy L.

'We Prep is the place to be voor als je een drukke lifestyle hebt en goed en gezond wilt eten. De maaltijden zijn goed geproportioneerd en heel makkelijker; er is veel variatie en je weet precies wat je binnenkrijgt. Raad het iedereen aan.'

Puck P.

"Heerlijke maaltijden die goed bereid zijn. Gezond en gevarieerd eten is nog nooit zo makkelijk geweest."

Jet Z.

"Heerlijke en kleurrijke maaltijden. Je kan proeven en zien dat het met liefde is bereid. Prettige service en genoeg keuze!"

Roy V.

"De maaltijden worden met liefde gemaakt door Lynn en dat proef je echt. Ze is onwijs goed in koken en dat onderscheid haar van de rest. Ik heb altijd een backup in de vriezer liggen. Absoluut aanrader!!"

Wier M.

"Ga zo door! Was echt lekker en vers! Prijs kwaliteit verhouding geef ik een 9."

Nina S.

"Lekkere en eiwitrijke maaltijden! De maaltijden zijn lekker laag in calorieën, maar hoog in de juiste voedingswaarden. Ondanks het invriezen, wordt de smaak absoluut niet beïnvloed en proeven de maaltijden vers!"

Openingstijden
Op afspraak
Contact
Bel of Whatsapp ons!
0613789933
Verzending

Wij werken met DHL avond bezorging tussen 18-22H.
Zodra je besteld hebt, nemen wij contact met je op.

Gratis bezorgd vanaf €75,-  in Arnhem
Altijd verse voorraad
Onze voorraad wordt drie keer per week aangevuld
Afhalen
7 dagen per week op afspraak